Cognom AbaqiSaber més respecte al cognom Abaqi és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abaqi sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abaqi.

El cognom Abaqi en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abaqi, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abaqi és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abaqi

Veure mapa del cognom Abaqi

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abaqi en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abaqi, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abaqi que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abaqi, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abaqi. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abaqi és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abaqi del món

 1. Afganistan Afganistan (2179)
 2. Iran Iran (25)
 3. Saudi Saudita Saudi Saudita (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abaqi en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abaqi poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abaqi és un cognom més freqüent, i en quins països Abaqi és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom Abaqi tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abaqi que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abaqi o algun dels cognoms similars a Abaqi no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abaqi a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abaqi diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abasi
 2. Abazi
 3. Abaco
 4. Abaga
 5. Abagiu
 6. Abajo
 7. Abas
 8. Abaso
 9. Abass
 10. Abassi
 11. Abaz
 12. Abaza
 13. Abbasi
 14. Abghi
 15. Abici
 16. Abaca
 17. Abegi
 18. Aboki
 19. Abbaci
 20. Abac
 21. Abssi
 22. Abaj
 23. Abase
 24. Abaka
 25. Abbazi
 26. Abachi
 27. Absi
 28. Afaq
 29. Abasa
 30. Abacho
 31. Abaiga
 32. Abbaco
 33. Abbas
 34. Abbass
 35. Abbassi
 36. Abbazia
 37. Abbes
 38. Abbis
 39. Abbs
 40. Abecia