Cognom AßmusSaber més respecte al cognom Aßmus és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aßmus sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aßmus.

El cognom Aßmus en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aßmus, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aßmus és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aßmus

Veure mapa del cognom Aßmus

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aßmus en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aßmus, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aßmus que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aßmus, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aßmus. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aßmus és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aßmus del món

 1. Alemanya Alemanya (928)
 2. Suïssa Suïssa (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aßmus en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aßmus poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aßmus és un cognom més freqüent, i en quins països Aßmus és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Aßmus ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Aßmus fa que puguem trobar molts cognoms similars a Aßmus.

Discernir si va ser abans el cognom Aßmus o algun dels cognoms similars a Aßmus no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aßmus a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aßmus diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abans
 2. Abbans
 3. Abens
 4. Apianus
 5. Avans
 6. Avens
 7. Avins
 8. Abu musa
 9. Abons
 10. Avinas
 11. Apinis
 12. Abances
 13. Abanco
 14. Abang
 15. Abango
 16. Abanses
 17. Abaunz
 18. Abbink
 19. Abenza
 20. Abing
 21. Abonce
 22. Abonjo
 23. Abonza
 24. Afanase
 25. Afang
 26. Affonso
 27. Afong
 28. Afonso
 29. Afounas
 30. Apong
 31. Avance
 32. Avances
 33. Avanzas
 34. Avanzi
 35. Avanzo
 36. Avennes
 37. Avenoso
 38. Avenza
 39. Avinash
 40. Aiping