Cognom AbbingSaber més respecte al cognom Abbing és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abbing sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abbing.

El cognom Abbing en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abbing, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abbing és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abbing

Veure mapa del cognom Abbing

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abbing en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abbing, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abbing que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abbing, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abbing. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abbing és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abbing del món

 1. Alemanya Alemanya (735)
 2. Països Baixos Països Baixos (584)
 3. Filipines Filipines (33)
 4. Canadà Canadà (13)
 5. Suècia Suècia (13)
 6. Estats Units Estats Units (10)
 7. Bèlgica Bèlgica (8)
 8. Suïssa Suïssa (6)
 9. Irlanda Irlanda (2)
 10. Tailàndia Tailàndia (2)
 11. Aruba Aruba (1)
 12. França França (1)
 13. Anglaterra Anglaterra (1)
 14. Escòcia Escòcia (1)
 15. Itàlia Itàlia (1)
 16. Kenya Kenya (1)
 17. Noruega Noruega (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abbing en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abbing poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abbing és un cognom més freqüent, i en quins països Abbing és un cognom insòlit o inexistent.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abbing pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abbing, com podem comprovar.

 1. Abbinga
 2. Abbink
 3. Abing
 4. Abang
 5. Abbans
 6. Aiping
 7. Aphing
 8. Abeng
 9. Abiang
 10. Abainza
 11. Abango
 12. Abans
 13. Abaunz
 14. Abbington
 15. Abens
 16. Abinger
 17. Afang
 18. Afong
 19. Apong
 20. Avins
 21. Aifang
 22. Aifeng
 23. Avang
 24. Abons
 25. Abanco
 26. Abaunza
 27. Abenza
 28. Abingdon
 29. Abington
 30. Abonce
 31. Abonjo
 32. Abonza
 33. Avans
 34. Avens
 35. Avinger
 36. Apango
 37. Avinas
 38. Apinis
 39. Abinajm
 40. Abancens