Cognom AbbansSaber més respecte al cognom Abbans és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abbans sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abbans.

El cognom Abbans en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abbans, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abbans és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abbans

Veure mapa del cognom Abbans

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abbans en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abbans, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abbans que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abbans, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abbans. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abbans és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abbans del món

 1. Índia Índia (4)
 2. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abbans en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abbans poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abbans és un cognom més freqüent, i en quins països Abbans és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abbans ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abbans. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abbans ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abbans tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abbans que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abans
 2. Abang
 3. Abbink
 4. Abens
 5. Avans
 6. Abbing
 7. Abiang
 8. Abons
 9. Abances
 10. Abanco
 11. Abango
 12. Abanses
 13. Abaunz
 14. Abbinga
 15. Abing
 16. Afang
 17. Apianus
 18. Avens
 19. Avins
 20. Aifang
 21. Abeng
 22. Avang
 23. Abanzas
 24. Abainza
 25. Abancens
 26. Abaunza
 27. Abenza
 28. Abinzano
 29. Abonce
 30. Abonjo
 31. Abonza
 32. Abounasr
 33. Abounsar
 34. Afanase
 35. Affonso
 36. Afong
 37. Afonso
 38. Afounas
 39. Apong
 40. Avance