Cognom AbbinkSaber més respecte al cognom Abbink és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abbink sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abbink.

El cognom Abbink en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abbink, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abbink és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abbink

Veure mapa del cognom Abbink

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abbink en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abbink, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abbink que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abbink, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abbink. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abbink és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abbink del món

 1. Països Baixos Països Baixos (1668)
 2. Estats Units Estats Units (166)
 3. Alemanya Alemanya (52)
 4. Canadà Canadà (43)
 5. Sud-àfrica Sud-àfrica (24)
 6. Surinam Surinam (21)
 7. Austràlia Austràlia (15)
 8. Bèlgica Bèlgica (15)
 9. França França (14)
 10. Anglaterra Anglaterra (6)
 11. Dinamarca Dinamarca (3)
 12. Suïssa Suïssa (2)
 13. Suècia Suècia (2)
 14. Bòsnia i Hercegovina Bòsnia i Hercegovina (1)
 15. Polònia Polònia (1)
 16. Portugal Portugal (1)
 17. Tailàndia Tailàndia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abbink en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abbink poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abbink és un cognom més freqüent, i en quins països Abbink és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abbink fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abbink.

No tots els cognoms similars al cognom Abbink tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abbink que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abbink pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abbink, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abbink o algun dels cognoms similars a Abbink no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abbink a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abbink diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abbing
 2. Abbans
 3. Abbinga
 4. Abing
 5. Abainza
 6. Abang
 7. Abans
 8. Abaunz
 9. Abens
 10. Avins
 11. Aiping
 12. Aphing
 13. Abeng
 14. Abiang
 15. Abons
 16. Abanco
 17. Abango
 18. Abaunza
 19. Abbington
 20. Abenza
 21. Abinger
 22. Abonce
 23. Abonjo
 24. Abonza
 25. Afang
 26. Afong
 27. Apong
 28. Avans
 29. Avens
 30. Aifang
 31. Aifeng
 32. Avang
 33. Avinas
 34. Apinis
 35. Apienko
 36. Abinajm
 37. Abancens
 38. Abances
 39. Abanses
 40. Abbonizio