Cognom AbensSaber més respecte al cognom Abens és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abens sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abens.

El cognom Abens en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abens, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abens és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abens

Veure mapa del cognom Abens

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abens en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abens, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abens que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abens, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abens. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abens és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abens del món

 1. Estats Units Estats Units (376)
 2. Alemanya Alemanya (11)
 3. França França (5)
 4. Suècia Suècia (3)
 5. Camerun Camerun (2)
 6. Luxemburg Luxemburg (2)
 7. Letònia Letònia (2)
 8. Bèlgica Bèlgica (1)
 9. Itàlia Itàlia (1)
 10. Ruanda Ruanda (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abens en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abens poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abens és un cognom més freqüent, i en quins països Abens és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abens. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abens ha anat patint mutacions.

Discernir si va ser abans el cognom Abens o algun dels cognoms similars a Abens no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abens a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abens diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abans
 2. Avens
 3. Abeng
 4. Abons
 5. Abang
 6. Abbans
 7. Abenza
 8. Abing
 9. Avans
 10. Avins
 11. Abensur
 12. Abancens
 13. Abances
 14. Abanco
 15. Abango
 16. Abanses
 17. Abaunz
 18. Abbink
 19. Abenoja
 20. Abenoza
 21. Abonce
 22. Abonjo
 23. Abonza
 24. Afang
 25. Afong
 26. Afonso
 27. Apong
 28. Avennes
 29. Avenoso
 30. Avenson
 31. Avenza
 32. Abencio
 33. Aifeng
 34. Abbing
 35. Avang
 36. Abiang
 37. Abanzas
 38. Avinas
 39. Apinis
 40. Afonse