Cognom AbahriSaber més respecte al cognom Abahri és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abahri sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abahri.

El cognom Abahri en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abahri, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abahri és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abahri

Veure mapa del cognom Abahri

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abahri en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abahri, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abahri que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abahri, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abahri. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abahri és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abahri del món

 1. Algèria Algèria (1596)
 2. Marroc Marroc (341)
 3. Jordània Jordània (23)
 4. Espanya Espanya (17)
 5. França França (13)
 6. Malàisia Malàisia (7)
 7. Alemanya Alemanya (5)
 8. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (1)
 9. Bèlgica Bèlgica (1)
 10. Països Baixos Països Baixos (1)
 11. Noruega Noruega (1)
 12. Tailàndia Tailàndia (1)
 13. Estats Units Estats Units (1)
 14. Iemen Iemen (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abahri en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abahri poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abahri és un cognom més freqüent, i en quins països Abahri és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abahri. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abahri ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abahri fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abahri.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abahri pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abahri, com podem comprovar.

 1. Abair
 2. Abar
 3. Abara
 4. Abare
 5. Abaria
 6. Abarr
 7. Abarrio
 8. Abouri
 9. Abri
 10. Ahbari
 11. Abarria
 12. Abaru
 13. Abbari
 14. Abaro
 15. Abieri
 16. Apari
 17. Abaroa
 18. Abarow
 19. Abarrow
 20. Abaurre
 21. Abbar
 22. Abear
 23. Abeiro
 24. Aber
 25. Abera
 26. Abero
 27. Aberra
 28. Abeyro
 29. Abiera
 30. Abor
 31. Aboura
 32. Abraha
 33. Abrie
 34. Abrio
 35. Abro
 36. Abry
 37. Affuri
 38. Aibar
 39. Aibiri
 40. Apara