Cognom AbaleronSaber més respecte al cognom Abaleron és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abaleron sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abaleron.

El cognom Abaleron en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abaleron, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abaleron és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abaleron

Veure mapa del cognom Abaleron

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abaleron en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abaleron, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abaleron que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abaleron, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abaleron. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abaleron és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abaleron del món

 1. Argentina Argentina (14)
 2. Brasil Brasil (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abaleron en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abaleron poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abaleron és un cognom més freqüent, i en quins països Abaleron és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abaleron ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

No tots els cognoms similars al cognom Abaleron tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abaleron que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abler
 2. Ablers
 3. Avilero
 4. Abiler
 5. Abelar
 6. Abelard
 7. Abelardo
 8. Abeleira
 9. Abellera
 10. Affler
 11. Appler
 12. Abelarde
 13. Avalar
 14. Abo elros
 15. Apfler
 16. Abelaira
 17. Abelairas
 18. Abellar
 19. Abellard
 20. Abelleira
 21. Abillar
 22. Abilleira
 23. Abularach
 24. Avelar
 25. Aveleira
 26. Avilar
 27. Abellardo
 28. Abelheira
 29. Abu al-rab
 30. Afflerbach
 31. Afloarei
 32. Apleyard
 33. Appleyard
 34. Avellar
 35. Avelleira
 36. Avilleira
 37. Abou elrab
 38. Abullarade
 39. Avelaira
 40. Abelrahman