Cognom AbellardSaber més respecte al cognom Abellard és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abellard sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abellard.

El cognom Abellard en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abellard, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abellard és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abellard

Veure mapa del cognom Abellard

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abellard en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abellard, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abellard que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abellard, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abellard. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abellard és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abellard del món

 1. Haití Haití (2148)
 2. França França (431)
 3. Estats Units Estats Units (310)
 4. Canadà Canadà (48)
 5. República Dominicana República Dominicana (39)
 6. Alemanya Alemanya (2)
 7. Suïssa Suïssa (1)
 8. Maurici Maurici (1)
 9. Trinitat i Tobago Trinitat i Tobago (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abellard en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abellard poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abellard és un cognom més freqüent, i en quins països Abellard és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abellard ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abellard. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abellard ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abellard tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abellard que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abelard
 2. Abellar
 3. Abellardo
 4. Abelar
 5. Abelardo
 6. Abellera
 7. Abillar
 8. Avellar
 9. Abelarde
 10. Abelaira
 11. Abeleira
 12. Abelleira
 13. Avelar
 14. Abullarade
 15. Abelairas
 16. Abilleira
 17. Abler
 18. Ablers
 19. Apleyard
 20. Appleyard
 21. Aveleira
 22. Avelleira
 23. Avilar
 24. Abelheira
 25. Abiler
 26. Avelaira
 27. Avalar
 28. Abularach
 29. Affler
 30. Afloarei
 31. Appler
 32. Avilero
 33. Avilleira
 34. Abaleron
 35. Abelrahman
 36. Apfler
 37. Abu al-rab
 38. Abou oulare
 39. Abou elrab
 40. Abo elros