Cognom AbelleiraSaber més respecte al cognom Abelleira és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abelleira sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abelleira.

El cognom Abelleira en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abelleira, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abelleira és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abelleira

Veure mapa del cognom Abelleira

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abelleira en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abelleira, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abelleira que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abelleira, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abelleira. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abelleira és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abelleira del món

 1. Espanya Espanya (1228)
 2. Argentina Argentina (464)
 3. Estats Units Estats Units (64)
 4. Uruguai Uruguai (47)
 5. Xile Xile (38)
 6. Brasil Brasil (35)
 7. Mèxic Mèxic (18)
 8. Cuba Cuba (9)
 9. França França (6)
 10. Canadà Canadà (5)
 11. Anglaterra Anglaterra (5)
 12. Suïssa Suïssa (2)
 13. Veneçuela Veneçuela (2)
 14. Andorra Andorra (1)
 15. Hongria Hongria (1)
 16. Itàlia Itàlia (1)
 17. Països Baixos Països Baixos (1)
 18. Polònia Polònia (1)
 19. Puerto Rico Puerto Rico (1)
 20. Portugal Portugal (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abelleira en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abelleira poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abelleira és un cognom més freqüent, i en quins països Abelleira és un cognom insòlit o inexistent.

 1. Abeleira
 2. Abellera
 3. Abilleira
 4. Avelleira
 5. Abelheira
 6. Abelaira
 7. Aveleira
 8. Avilleira
 9. Abelairas
 10. Abellar
 11. Abellard
 12. Avelaira
 13. Abelar
 14. Abelard
 15. Abillar
 16. Abler
 17. Ablers
 18. Avellar
 19. Abellardo
 20. Abiler
 21. Abelardo
 22. Affler
 23. Appler
 24. Avelar
 25. Avilero
 26. Abaleron
 27. Abelarde
 28. Abou elrab
 29. Abullarade
 30. Abelrahman
 31. Apfler
 32. Abularach
 33. Apleyard
 34. Appleyard
 35. Avilar
 36. Abu al-rab
 37. Avalar
 38. Abo elros
 39. Afflerbach
 40. Afloarei