Cognom AbelairasSaber més respecte al cognom Abelairas és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abelairas sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abelairas.

El cognom Abelairas en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abelairas, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abelairas és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abelairas

Veure mapa del cognom Abelairas

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abelairas en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abelairas, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abelairas que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abelairas, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abelairas. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abelairas és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abelairas del món

 1. Espanya Espanya (319)
 2. Argentina Argentina (130)
 3. Estats Units Estats Units (57)
 4. Suïssa Suïssa (4)
 5. Cuba Cuba (2)
 6. Anglaterra Anglaterra (2)
 7. República Dominicana República Dominicana (1)
 8. França França (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abelairas en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abelairas poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abelairas és un cognom més freqüent, i en quins països Abelairas és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abelairas ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

No tots els cognoms similars al cognom Abelairas tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abelairas que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abelairas pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abelairas, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abelairas o algun dels cognoms similars a Abelairas no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abelairas a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abelairas diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abelaira
 2. Abeleira
 3. Avelaira
 4. Abelar
 5. Abelard
 6. Abelardo
 7. Abelleira
 8. Abellera
 9. Aveleira
 10. Abelheira
 11. Abelarde
 12. Abellar
 13. Abellard
 14. Abilleira
 15. Ablers
 16. Abularach
 17. Avelar
 18. Avelleira
 19. Abellardo
 20. Abelrahman
 21. Abillar
 22. Abler
 23. Avellar
 24. Avilar
 25. Avilleira
 26. Abaleron
 27. Abu al-rab
 28. Abullarade
 29. Abiler
 30. Avalar
 31. Abo elros
 32. Affler
 33. Afloarei
 34. Apleyard
 35. Appler
 36. Avilero
 37. Abou elrab
 38. Apfler
 39. Afflerbach
 40. Appleyard