Cognom AbelardeSaber més respecte al cognom Abelarde és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abelarde sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abelarde.

El cognom Abelarde en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abelarde, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abelarde és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abelarde

Veure mapa del cognom Abelarde

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abelarde en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abelarde, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abelarde que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abelarde, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abelarde. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abelarde és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abelarde del món

 1. Filipines Filipines (2056)
 2. Colòmbia Colòmbia (50)
 3. Argentina Argentina (35)
 4. Estats Units Estats Units (35)
 5. Singapur Singapur (17)
 6. Cuba Cuba (13)
 7. Espanya Espanya (7)
 8. Canadà Canadà (6)
 9. Mèxic Mèxic (5)
 10. Angola Angola (4)
 11. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (1)
 12. Austràlia Austràlia (1)
 13. Brasil Brasil (1)
 14. Xina Xina (1)
 15. Japó Japó (1)
 16. Mongòlia Mongòlia (1)
 17. Qatar Qatar (1)
 18. Rússia Rússia (1)
 19. Veneçuela Veneçuela (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abelarde en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abelarde poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abelarde és un cognom més freqüent, i en quins països Abelarde és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abelarde ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abelarde fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abelarde.

No tots els cognoms similars al cognom Abelarde tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abelarde que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abelarde pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abelarde, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abelarde o algun dels cognoms similars a Abelarde no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abelarde a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abelarde diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abelard
 2. Abelardo
 3. Abelar
 4. Abellard
 5. Abellardo
 6. Abelaira
 7. Abelairas
 8. Abellar
 9. Avelar
 10. Abullarade
 11. Abeleira
 12. Abellera
 13. Abillar
 14. Abler
 15. Ablers
 16. Abularach
 17. Apleyard
 18. Avellar
 19. Avilar
 20. Abaleron
 21. Abiler
 22. Avelaira
 23. Avalar
 24. Abelleira
 25. Affler
 26. Afloarei
 27. Appler
 28. Appleyard
 29. Aveleira
 30. Avilero
 31. Abelheira
 32. Abo elros
 33. Abelrahman
 34. Apfler
 35. Abilleira
 36. Avelleira
 37. Abu al-rab
 38. Abou oulare
 39. Abou elrab
 40. Afflerbach