Cognom AbelleraSaber més respecte al cognom Abellera és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abellera sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abellera.

El cognom Abellera en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abellera, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abellera és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abellera

Veure mapa del cognom Abellera

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abellera en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abellera, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abellera que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abellera, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abellera. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abellera és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abellera del món

 1. Filipines Filipines (8405)
 2. Estats Units Estats Units (572)
 3. Saudi Saudita Saudi Saudita (197)
 4. Qatar Qatar (42)
 5. Canadà Canadà (28)
 6. Singapur Singapur (19)
 7. Austràlia Austràlia (14)
 8. Espanya Espanya (14)
 9. Irlanda Irlanda (14)
 10. Noruega Noruega (9)
 11. Guam Guam (8)
 12. Kuwait Kuwait (4)
 13. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (3)
 14. Anglaterra Anglaterra (2)
 15. Nova Zelanda Nova Zelanda (2)
 16. Tailàndia Tailàndia (2)
 17. Taiwan Taiwan (2)
 18. Bèlgica Bèlgica (1)
 19. Bahrain Bahrain (1)
 20. Benín Benín (1)
 21. França França (1)
 22. Irlanda del Nord Irlanda del Nord (1)
 23. Itàlia Itàlia (1)
 24. Japó Japó (1)
 25. Malàisia Malàisia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abellera en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abellera poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abellera és un cognom més freqüent, i en quins països Abellera és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abellera ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abellera. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abellera ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abellera fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abellera.

Discernir si va ser abans el cognom Abellera o algun dels cognoms similars a Abellera no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abellera a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abellera diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abelleira
 2. Abelaira
 3. Abeleira
 4. Abellar
 5. Abellard
 6. Abilleira
 7. Avelleira
 8. Abelheira
 9. Abelairas
 10. Abelar
 11. Abelard
 12. Abillar
 13. Abler
 14. Ablers
 15. Aveleira
 16. Avellar
 17. Avilleira
 18. Abellardo
 19. Abiler
 20. Avelaira
 21. Abelardo
 22. Affler
 23. Appler
 24. Avelar
 25. Avilero
 26. Abaleron
 27. Abelarde
 28. Abullarade
 29. Apfler
 30. Abularach
 31. Avilar
 32. Abu al-rab
 33. Abou elrab
 34. Avalar
 35. Abelrahman
 36. Afflerbach
 37. Afloarei
 38. Apleyard
 39. Appleyard
 40. Abo elros