Cognom AbelairaSaber més respecte al cognom Abelaira és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abelaira sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abelaira.

El cognom Abelaira en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abelaira, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abelaira és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abelaira

Veure mapa del cognom Abelaira

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abelaira en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abelaira, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abelaira que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abelaira, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abelaira. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abelaira és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abelaira del món

 1. Espanya Espanya (321)
 2. Brasil Brasil (98)
 3. Argentina Argentina (97)
 4. Portugal Portugal (28)
 5. Estats Units Estats Units (6)
 6. Cuba Cuba (4)
 7. Puerto Rico Puerto Rico (1)
 8. Veneçuela Veneçuela (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abelaira en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abelaira poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abelaira és un cognom més freqüent, i en quins països Abelaira és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abelaira ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abelaira. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abelaira ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abelaira fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abelaira.

No tots els cognoms similars al cognom Abelaira tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abelaira que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abelaira o algun dels cognoms similars a Abelaira no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abelaira a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abelaira diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abelairas
 2. Abeleira
 3. Avelaira
 4. Abelar
 5. Abelard
 6. Abelleira
 7. Abellera
 8. Aveleira
 9. Abelheira
 10. Abelardo
 11. Abellar
 12. Abellard
 13. Abilleira
 14. Avelar
 15. Avelleira
 16. Abelarde
 17. Abillar
 18. Abler
 19. Ablers
 20. Abularach
 21. Avellar
 22. Avilar
 23. Avilleira
 24. Abellardo
 25. Abiler
 26. Avalar
 27. Abelrahman
 28. Affler
 29. Apleyard
 30. Appler
 31. Avilero
 32. Abaleron
 33. Abu al-rab
 34. Abullarade
 35. Apfler
 36. Afloarei
 37. Appleyard
 38. Abou elrab
 39. Abo elros
 40. Afflerbach