Cognom AbelardSaber més respecte al cognom Abelard és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abelard sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abelard.

El cognom Abelard en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abelard, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abelard és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abelard

Veure mapa del cognom Abelard

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abelard en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abelard, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abelard que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abelard, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abelard. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abelard és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abelard del món

 1. Haití Haití (977)
 2. França França (953)
 3. Estats Units Estats Units (198)
 4. Canadà Canadà (23)
 5. Brasil Brasil (7)
 6. Saint Lucia Saint Lucia (5)
 7. Alemanya Alemanya (2)
 8. Indonèsia Indonèsia (2)
 9. Filipines Filipines (2)
 10. Austràlia Austràlia (1)
 11. Aruba Aruba (1)
 12. Bèlgica Bèlgica (1)
 13. Espanya Espanya (1)
 14. Anglaterra Anglaterra (1)
 15. Israel Israel (1)
 16. Saint Martin Saint Martin (1)
 17. Malta Malta (1)
 18. Mèxic Mèxic (1)
 19. Nova Caledònia Nova Caledònia (1)
 20. Nova Zelanda Nova Zelanda (1)
 21. Eslovènia Eslovènia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abelard en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abelard poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abelard és un cognom més freqüent, i en quins països Abelard és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abelard ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abelard. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abelard ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abelard fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abelard.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abelard pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abelard, com podem comprovar.

 1. Abelar
 2. Abelardo
 3. Abellard
 4. Abelarde
 5. Abelaira
 6. Abellar
 7. Avelar
 8. Abellardo
 9. Abelairas
 10. Abeleira
 11. Abellera
 12. Abillar
 13. Abler
 14. Ablers
 15. Apleyard
 16. Avellar
 17. Avilar
 18. Abiler
 19. Avelaira
 20. Avalar
 21. Abelleira
 22. Abularach
 23. Affler
 24. Appler
 25. Appleyard
 26. Aveleira
 27. Avilero
 28. Abelheira
 29. Abaleron
 30. Abullarade
 31. Apfler
 32. Abilleira
 33. Afloarei
 34. Avelleira
 35. Abo elros
 36. Abelrahman
 37. Avilleira
 38. Abu al-rab
 39. Abou oulare
 40. Abou elrab