Cognom AbelheiraSaber més respecte al cognom Abelheira és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abelheira sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abelheira.

El cognom Abelheira en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abelheira, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abelheira és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abelheira

Veure mapa del cognom Abelheira

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abelheira en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abelheira, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abelheira que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abelheira, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abelheira. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abelheira és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abelheira del món

 1. Brasil Brasil (22)
 2. Portugal Portugal (4)
 3. Estats Units Estats Units (4)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abelheira en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abelheira poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abelheira és un cognom més freqüent, i en quins països Abelheira és un cognom insòlit o inexistent.

Discernir si va ser abans el cognom Abelheira o algun dels cognoms similars a Abelheira no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abelheira a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abelheira diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abeleira
 2. Abelleira
 3. Abelaira
 4. Abellera
 5. Abilleira
 6. Aveleira
 7. Avelleira
 8. Abelairas
 9. Avilleira
 10. Avelaira
 11. Abelar
 12. Abelard
 13. Abellar
 14. Abellard
 15. Abler
 16. Ablers
 17. Abiler
 18. Abelardo
 19. Abillar
 20. Affler
 21. Appler
 22. Avelar
 23. Avellar
 24. Avilero
 25. Abellardo
 26. Abaleron
 27. Abelarde
 28. Abou elrab
 29. Abelrahman
 30. Apfler
 31. Abularach
 32. Apleyard
 33. Appleyard
 34. Avilar
 35. Abu al-rab
 36. Abullarade
 37. Avalar
 38. Abo elros
 39. Afflerbach
 40. Afloarei