Cognom AbeleiraSaber més respecte al cognom Abeleira és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abeleira sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abeleira.

El cognom Abeleira en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abeleira, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abeleira és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abeleira

Veure mapa del cognom Abeleira

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abeleira en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abeleira, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abeleira que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abeleira, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abeleira. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abeleira és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abeleira del món

 1. Espanya Espanya (262)
 2. Argentina Argentina (87)
 3. Uruguai Uruguai (52)
 4. Anglaterra Anglaterra (16)
 5. Brasil Brasil (12)
 6. Mèxic Mèxic (12)
 7. Veneçuela Veneçuela (11)
 8. Estats Units Estats Units (9)
 9. Canadà Canadà (6)
 10. Suïssa Suïssa (5)
 11. Cuba Cuba (5)
 12. República Dominicana República Dominicana (1)
 13. Nova Zelanda Nova Zelanda (1)
 14. Suècia Suècia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abeleira en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abeleira poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abeleira és un cognom més freqüent, i en quins països Abeleira és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abeleira. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abeleira ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abeleira tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abeleira que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abeleira o algun dels cognoms similars a Abeleira no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abeleira a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abeleira diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abelaira
 2. Abelleira
 3. Aveleira
 4. Abelheira
 5. Abelairas
 6. Abellera
 7. Abilleira
 8. Avelleira
 9. Avelaira
 10. Abelar
 11. Abelard
 12. Abellar
 13. Abellard
 14. Abler
 15. Ablers
 16. Avilleira
 17. Abiler
 18. Abelardo
 19. Abillar
 20. Affler
 21. Appler
 22. Avelar
 23. Avellar
 24. Avilero
 25. Abellardo
 26. Abaleron
 27. Abelarde
 28. Apfler
 29. Abularach
 30. Apleyard
 31. Appleyard
 32. Avilar
 33. Abou elrab
 34. Abullarade
 35. Avalar
 36. Abo elros
 37. Abelrahman
 38. Afflerbach
 39. Afloarei
 40. Abu al-rab