Cognom AbelarSaber més respecte al cognom Abelar és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abelar sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abelar.

El cognom Abelar en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abelar, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abelar és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abelar

Veure mapa del cognom Abelar

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abelar en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abelar, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abelar que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abelar, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abelar. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abelar és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abelar del món

 1. Filipines Filipines (528)
 2. Mèxic Mèxic (403)
 3. Estats Units Estats Units (347)
 4. Brasil Brasil (201)
 5. Honduras Honduras (174)
 6. Uruguai Uruguai (76)
 7. Indonèsia Indonèsia (72)
 8. Argentina Argentina (62)
 9. El Salvador El Salvador (25)
 10. Canadà Canadà (15)
 11. Nicaragua Nicaragua (14)
 12. Haití Haití (11)
 13. Espanya Espanya (10)
 14. Guatemala Guatemala (7)
 15. Armènia Armènia (1)
 16. Aruba Aruba (1)
 17. Bahames Bahames (1)
 18. Xile Xile (1)
 19. França França (1)
 20. Anglaterra Anglaterra (1)
 21. Israel Israel (1)
 22. Rússia Rússia (1)
 23. Sud-àfrica Sud-àfrica (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abelar en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abelar poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abelar és un cognom més freqüent, i en quins països Abelar és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abelar fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abelar.

No tots els cognoms similars al cognom Abelar tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abelar que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abelar pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abelar, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abelar o algun dels cognoms similars a Abelar no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abelar a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abelar diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abelard
 2. Abellar
 3. Avelar
 4. Abelaira
 5. Abelardo
 6. Abellard
 7. Abillar
 8. Abler
 9. Avellar
 10. Avilar
 11. Abelarde
 12. Abiler
 13. Avalar
 14. Abelairas
 15. Abeleira
 16. Abellera
 17. Ablers
 18. Affler
 19. Appler
 20. Abellardo
 21. Avelaira
 22. Apfler
 23. Abelleira
 24. Abularach
 25. Apleyard
 26. Aveleira
 27. Avilero
 28. Abelheira
 29. Abaleron
 30. Abilleira
 31. Afloarei
 32. Appleyard
 33. Avelleira
 34. Abou elrab
 35. Abullarade
 36. Abo elros
 37. Abelrahman
 38. Avilleira
 39. Abu al-rab
 40. Abou oulare