Cognom AbandeSaber més respecte al cognom Abande és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abande sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abande.

El cognom Abande en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abande, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abande és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abande

Veure mapa del cognom Abande

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abande en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abande, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abande que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abande, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abande. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abande és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abande del món

 1. Nigèria Nigèria (294)
 2. Níger Níger (237)
 3. Filipines Filipines (163)
 4. Índia Índia (154)
 5. Camerun Camerun (115)
 6. República Democràtica del Congo República Democràtica del Congo (82)
 7. Kenya Kenya (9)
 8. Bèlgica Bèlgica (1)
 9. Costa d Costa d'Ivori (1)
 10. Ghana Ghana (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abande en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abande poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abande és un cognom més freqüent, i en quins països Abande és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom Abande tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abande que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abande pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abande, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abande o algun dels cognoms similars a Abande no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abande a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abande diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abanda
 2. Abando
 3. Abante
 4. Abonde
 5. Abanades
 6. Abanto
 7. Abend
 8. Abente
 9. Abondi
 10. Abundes
 11. Abundez
 12. Abundo
 13. Avante
 14. Abandja
 15. Abunda
 16. Abinader
 17. Abnet
 18. Abondio
 19. Abundis
 20. Abundiz
 21. Afendi
 22. Aponte
 23. Apunte
 24. Avant
 25. Avanto
 26. Avants
 27. Avondet
 28. Abundio
 29. Abnader
 30. Abundia
 31. Apendi
 32. Apondi
 33. Avanti
 34. Avendo
 35. Avond
 36. Abentin
 37. Abounader
 38. Abuhamdeh
 39. Afanador
 40. Apontes