Cognom AbentinSaber més respecte al cognom Abentin és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abentin sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abentin.

El cognom Abentin en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abentin, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abentin és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abentin

Veure mapa del cognom Abentin

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abentin en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abentin, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abentin que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abentin, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abentin. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abentin és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abentin del món

 1. Argentina Argentina (64)
 2. França França (48)
 3. Espanya Espanya (30)
 4. Andorra Andorra (1)
 5. Malàisia Malàisia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abentin en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abentin poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abentin és un cognom més freqüent, i en quins països Abentin és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abentin. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abentin ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abentin fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abentin.

No tots els cognoms similars al cognom Abentin tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abentin que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abentin pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abentin, com podem comprovar.

 1. Aventin
 2. Abente
 3. Aventi
 4. Aventina
 5. Aventino
 6. Aventis
 7. Abante
 8. Abanto
 9. Abend
 10. Abondi
 11. Abondio
 12. Abundis
 13. Abundiz
 14. Afendi
 15. Avenati
 16. Avent
 17. Abundio
 18. Abundia
 19. Apendi
 20. Avanti
 21. Abendano
 22. Avento
 23. Abiantun
 24. Abenatar
 25. Abanda
 26. Abande
 27. Abando
 28. Abendibar
 29. Abendivar
 30. Abnet
 31. Abonde
 32. Abundes
 33. Abundez
 34. Abundo
 35. Aponte
 36. Apontes
 37. Apunte
 38. Avant
 39. Avante
 40. Avanto