Cognom AbenteSaber més respecte al cognom Abente és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abente sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abente.

El cognom Abente en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abente, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abente és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abente

Veure mapa del cognom Abente

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abente en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abente, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abente que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abente, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abente. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abente és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abente del món

 1. Paraguai Paraguai (570)
 2. Argentina Argentina (36)
 3. Nigèria Nigèria (35)
 4. Uruguai Uruguai (25)
 5. Mèxic Mèxic (10)
 6. Estats Units Estats Units (10)
 7. Canadà Canadà (3)
 8. Espanya Espanya (3)
 9. Benín Benín (1)
 10. Xile Xile (1)
 11. Surinam Surinam (1)
 12. Togo Togo (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abente en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abente poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abente és un cognom més freqüent, i en quins països Abente és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abente. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abente ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abente fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abente.

No tots els cognoms similars al cognom Abente tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abente que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abante
 2. Abande
 3. Abanto
 4. Abend
 5. Abentin
 6. Abonde
 7. Aponte
 8. Apunte
 9. Avante
 10. Avent
 11. Aventi
 12. Avento
 13. Abanda
 14. Abando
 15. Abnet
 16. Abondi
 17. Abundes
 18. Abundez
 19. Abundo
 20. Afendi
 21. Apontes
 22. Avant
 23. Avanto
 24. Avants
 25. Avenati
 26. Avenet
 27. Avenett
 28. Aventin
 29. Avintes
 30. Avonto
 31. Apendi
 32. Avanti
 33. Aventis
 34. Avendo
 35. Abenatar
 36. Abunda
 37. Abanades
 38. Abendroth
 39. Abinader
 40. Abondio