Cognom AbandaSaber més respecte al cognom Abanda és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abanda sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abanda.

El cognom Abanda en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abanda, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abanda és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abanda

Veure mapa del cognom Abanda

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abanda en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abanda, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abanda que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abanda, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abanda. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abanda és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abanda del món

 1. Camerun Camerun (10820)
 2. República Democràtica del Congo República Democràtica del Congo (595)
 3. Filipines Filipines (303)
 4. Nigèria Nigèria (277)
 5. Estats Units Estats Units (60)
 6. Espanya Espanya (56)
 7. França França (46)
 8. Sud-àfrica Sud-àfrica (21)
 9. Uganda Uganda (13)
 10. Indonèsia Indonèsia (13)
 11. Jordània Jordània (12)
 12. Anglaterra Anglaterra (10)
 13. Suïssa Suïssa (5)
 14. Papua Nova Guinea Papua Nova Guinea (3)
 15. Bèlgica Bèlgica (3)
 16. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (2)
 17. Canadà Canadà (2)
 18. Índia Índia (2)
 19. Noruega Noruega (1)
 20. Perú Perú (1)
 21. Saudi Saudita Saudi Saudita (1)
 22. Eslovènia Eslovènia (1)
 23. Austràlia Austràlia (1)
 24. Senegal Senegal (1)
 25. Tunísia Tunísia (1)
 26. Tanzània Tanzània (1)
 27. Xina Xina (1)
 28. Colòmbia Colòmbia (1)
 29. Alemanya Alemanya (1)
 30. Ghana Ghana (1)
 31. Guinea Equatorial Guinea Equatorial (1)
 32. Irlanda Irlanda (1)
 33. Israel Israel (1)
 34. Itàlia Itàlia (1)
 35. Kenya Kenya (1)
 36. Mònaco Mònaco (1)
 37. Mèxic Mèxic (1)
 38. Níger Níger (1)
 39. Països Baixos Països Baixos (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abanda en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abanda poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abanda és un cognom més freqüent, i en quins països Abanda és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abanda. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abanda ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abanda fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abanda.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abanda pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abanda, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abanda o algun dels cognoms similars a Abanda no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abanda a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abanda diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abande
 2. Abando
 3. Abandja
 4. Abunda
 5. Abante
 6. Abanto
 7. Abend
 8. Abonde
 9. Abondi
 10. Abundo
 11. Abundia
 12. Abanades
 13. Abente
 14. Abnet
 15. Abondio
 16. Abundes
 17. Abundez
 18. Abundis
 19. Abundiz
 20. Afendi
 21. Avant
 22. Avante
 23. Avanto
 24. Avants
 25. Abundio
 26. Avianeda
 27. Apendi
 28. Apondi
 29. Avanti
 30. Abendano
 31. Avendo
 32. Avond
 33. Abondano
 34. Avenida
 35. Abendaño
 36. Abendibar
 37. Abendivar
 38. Abentin
 39. Abinader
 40. Afanador