Cognom AbanteSaber més respecte al cognom Abante és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abante sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abante.

El cognom Abante en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abante, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abante és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abante

Veure mapa del cognom Abante

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abante en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abante, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abante que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abante, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abante. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abante és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abante del món

 1. Filipines Filipines (6613)
 2. Saudi Saudita Saudi Saudita (237)
 3. Benín Benín (193)
 4. Estats Units Estats Units (99)
 5. Espanya Espanya (44)
 6. Perú Perú (28)
 7. Singapur Singapur (19)
 8. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (14)
 9. Canadà Canadà (7)
 10. Índia Índia (4)
 11. Mèxic Mèxic (4)
 12. Austràlia Austràlia (1)
 13. Brunei Brunei (1)
 14. Anglaterra Anglaterra (1)
 15. Guam Guam (1)
 16. Corea del Sud Corea del Sud (1)
 17. Marroc Marroc (1)
 18. Nigèria Nigèria (1)
 19. Noruega Noruega (1)
 20. Qatar Qatar (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abante en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abante poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abante és un cognom més freqüent, i en quins països Abante és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abante. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abante ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abante fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abante.

 1. Abande
 2. Abanto
 3. Abente
 4. Avante
 5. Abanda
 6. Abando
 7. Abonde
 8. Aponte
 9. Apunte
 10. Avant
 11. Avanto
 12. Avants
 13. Avanti
 14. Abanades
 15. Abend
 16. Abentin
 17. Abnet
 18. Abondi
 19. Abundes
 20. Abundez
 21. Abundo
 22. Apontes
 23. Avent
 24. Aventi
 25. Avintes
 26. Avonto
 27. Avento
 28. Abiantun
 29. Abandja
 30. Abunda
 31. Abinader
 32. Abondio
 33. Abundis
 34. Abundiz
 35. Afendi
 36. Apuntate
 37. Auffant
 38. Avenati
 39. Avenet
 40. Avenett