Cognom AbendibarSaber més respecte al cognom Abendibar és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abendibar sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abendibar.

El cognom Abendibar en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abendibar, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abendibar és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abendibar

Veure mapa del cognom Abendibar

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abendibar en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abendibar, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abendibar que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abendibar, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abendibar. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abendibar és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abendibar del món

 1. Espanya Espanya (44)
 2. Mèxic Mèxic (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abendibar en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abendibar poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abendibar és un cognom més freqüent, i en quins països Abendibar és un cognom insòlit o inexistent.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abendibar pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abendibar, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abendibar o algun dels cognoms similars a Abendibar no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abendibar a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abendibar diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abendivar
 2. Abundia
 3. Abenatar
 4. Abanda
 5. Abend
 6. Abendaño
 7. Abendroth
 8. Abentin
 9. Abondi
 10. Abondio
 11. Abundis
 12. Abundiz
 13. Afendi
 14. Aventina
 15. Abundio
 16. Apendi
 17. Abendano
 18. Aben danan
 19. Abandja
 20. Abunda
 21. Avenida
 22. Abande
 23. Abando
 24. Abente
 25. Abinader
 26. Abonde
 27. Abundes
 28. Abundez
 29. Abundo
 30. Avendaño
 31. Avenido
 32. Aventi
 33. Aventin
 34. Abondaño
 35. Aventino
 36. Abnader
 37. Afandiyev
 38. Apendeki
 39. Apondi
 40. Abu matar