Cognom AbendrothSaber més respecte al cognom Abendroth és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abendroth sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abendroth.

El cognom Abendroth en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abendroth, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abendroth és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abendroth

Veure mapa del cognom Abendroth

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abendroth en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abendroth, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abendroth que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abendroth, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abendroth. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abendroth és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abendroth del món

 1. Alemanya Alemanya (1795)
 2. Estats Units Estats Units (1215)
 3. Països Baixos Països Baixos (52)
 4. Brasil Brasil (36)
 5. Anglaterra Anglaterra (36)
 6. Sud-àfrica Sud-àfrica (29)
 7. Canadà Canadà (20)
 8. República Txeca República Txeca (16)
 9. França França (15)
 10. Polònia Polònia (12)
 11. Austràlia Austràlia (7)
 12. Suïssa Suïssa (5)
 13. Bolívia Bolívia (4)
 14. Escòcia Escòcia (4)
 15. Àustria Àustria (3)
 16. Xina Xina (3)
 17. Xile Xile (2)
 18. Uganda Uganda (2)
 19. Bèlgica Bèlgica (1)
 20. Hongria Hongria (1)
 21. Islàndia Islàndia (1)
 22. Perú Perú (1)
 23. Suècia Suècia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abendroth en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abendroth poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abendroth és un cognom més freqüent, i en quins països Abendroth és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abendroth fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abendroth.

No tots els cognoms similars al cognom Abendroth tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abendroth que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abendroth o algun dels cognoms similars a Abendroth no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abendroth a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abendroth diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abando
 2. Abend
 3. Abendaño
 4. Abendibar
 5. Abendivar
 6. Abente
 7. Abondio
 8. Abundo
 9. Abundio
 10. Abendano
 11. Avendo
 12. Abanda
 13. Abande
 14. Abante
 15. Abanto
 16. Abentin
 17. Abnet
 18. Abonde
 19. Abondi
 20. Abundes
 21. Abundez
 22. Abundis
 23. Abundiz
 24. Afantrous
 25. Afendi
 26. Avenati
 27. Avendaño
 28. Avenet
 29. Avenett
 30. Avenido
 31. Avent
 32. Aventi
 33. Avondet
 34. Abondaño
 35. Abundia
 36. Apendi
 37. Apendeki
 38. Avento
 39. Avendano
 40. Aben danan