Cognom AbendSaber més respecte al cognom Abend és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abend sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abend.

El cognom Abend en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abend, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abend és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abend

Veure mapa del cognom Abend

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abend en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abend, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abend que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abend, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abend. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abend és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abend del món

 1. Estats Units Estats Units (1254)
 2. Alemanya Alemanya (1198)
 3. Israel Israel (98)
 4. Brasil Brasil (70)
 5. Polònia Polònia (61)
 6. Uruguai Uruguai (13)
 7. Ucraïna Ucraïna (12)
 8. Bermudes Bermudes (12)
 9. Bèlgica Bèlgica (11)
 10. França França (11)
 11. Rússia Rússia (11)
 12. Austràlia Austràlia (8)
 13. Canadà Canadà (4)
 14. Suïssa Suïssa (4)
 15. República Txeca República Txeca (4)
 16. República Dominicana República Dominicana (4)
 17. Ghana Ghana (4)
 18. Veneçuela Veneçuela (3)
 19. Itàlia Itàlia (3)
 20. Argentina Argentina (2)
 21. Suècia Suècia (1)
 22. Àustria Àustria (1)
 23. Bahrain Bahrain (1)
 24. Xina Xina (1)
 25. Costa Rica Costa Rica (1)
 26. Espanya Espanya (1)
 27. Anglaterra Anglaterra (1)
 28. Escòcia Escòcia (1)
 29. Lituània Lituània (1)
 30. Malàisia Malàisia (1)
 31. Països Baixos Països Baixos (1)
 32. Noruega Noruega (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abend en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abend poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abend és un cognom més freqüent, i en quins països Abend és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abend ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abend fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abend.

Discernir si va ser abans el cognom Abend o algun dels cognoms similars a Abend no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abend a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abend diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abanda
 2. Abande
 3. Abando
 4. Abente
 5. Abonde
 6. Abondi
 7. Abundo
 8. Afendi
 9. Avent
 10. Apendi
 11. Avendo
 12. Avond
 13. Abunda
 14. Abante
 15. Abanto
 16. Abentin
 17. Abnet
 18. Abondio
 19. Abundes
 20. Abundez
 21. Abundis
 22. Abundiz
 23. Avant
 24. Avenet
 25. Avenido
 26. Aventi
 27. Abundio
 28. Abundia
 29. Apondi
 30. Abendano
 31. Avento
 32. Abandja
 33. Avenida
 34. Abanades
 35. Abendaño
 36. Abendibar
 37. Abendivar
 38. Abendroth
 39. Abinader
 40. Aponte