Cognom AbbondanzaSaber més respecte al cognom Abbondanza és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abbondanza sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abbondanza.

El cognom Abbondanza en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abbondanza, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abbondanza és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abbondanza

Veure mapa del cognom Abbondanza

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abbondanza en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abbondanza, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abbondanza que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abbondanza, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abbondanza. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abbondanza és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abbondanza del món

 1. Itàlia Itàlia (2839)
 2. Estats Units Estats Units (371)
 3. Brasil Brasil (243)
 4. Argentina Argentina (183)
 5. França França (49)
 6. Canadà Canadà (34)
 7. Portugal Portugal (28)
 8. Veneçuela Veneçuela (27)
 9. Anglaterra Anglaterra (23)
 10. Suïssa Suïssa (22)
 11. Uruguai Uruguai (20)
 12. Austràlia Austràlia (18)
 13. Marroc Marroc (4)
 14. Alemanya Alemanya (3)
 15. Espanya Espanya (2)
 16. Algèria Algèria (1)
 17. Perú Perú (1)
 18. Tailàndia Tailàndia (1)
 19. Tunísia Tunísia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abbondanza en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abbondanza poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abbondanza és un cognom més freqüent, i en quins països Abbondanza és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abbondanza ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abbondanza. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abbondanza ha anat patint mutacions.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abbondanza pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abbondanza, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abbondanza o algun dels cognoms similars a Abbondanza no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abbondanza a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abbondanza diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abondanza
 2. Abondano
 3. Abbondandolo
 4. Abundancia
 5. Avondano
 6. Abondaño
 7. Abbondanzieri
 8. Abendano
 9. Abanda
 10. Abendaño
 11. Abonde
 12. Abondi
 13. Abondio
 14. Abundez
 15. Abundiz
 16. Abundia
 17. Abbandonato
 18. Avendano
 19. Aben danan
 20. Abandja
 21. Abunda
 22. Abanades
 23. Abande
 24. Abando
 25. Abante
 26. Abanto
 27. Abend
 28. Abendibar
 29. Abendivar
 30. Abendroth
 31. Abentin
 32. Abinader
 33. Abounader
 34. Abundes
 35. Abundis
 36. Abundo
 37. Avendaño
 38. Avondet
 39. Aventina
 40. Abundio