Cognom AbandoSaber més respecte al cognom Abando és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abando sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abando.

El cognom Abando en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abando, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abando és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abando

Veure mapa del cognom Abando

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abando en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abando, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abando que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abando, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abando. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abando és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abando del món

 1. Filipines Filipines (3441)
 2. Saudi Saudita Saudi Saudita (237)
 3. Espanya Espanya (202)
 4. Estats Units Estats Units (115)
 5. Mèxic Mèxic (67)
 6. Canadà Canadà (29)
 7. República Democràtica del Congo República Democràtica del Congo (27)
 8. Colòmbia Colòmbia (21)
 9. Perú Perú (14)
 10. Veneçuela Veneçuela (13)
 11. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (8)
 12. Camerun Camerun (5)
 13. Anglaterra Anglaterra (3)
 14. Ecuador Ecuador (2)
 15. Níger Níger (2)
 16. Bolívia Bolívia (1)
 17. França França (1)
 18. Honduras Honduras (1)
 19. Irlanda Irlanda (1)
 20. Islàndia Islàndia (1)
 21. Itàlia Itàlia (1)
 22. Nigèria Nigèria (1)
 23. Qatar Qatar (1)
 24. Singapur Singapur (1)
 25. Vietnam Vietnam (1)
 26. Zàmbia Zàmbia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abando en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abando poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abando és un cognom més freqüent, i en quins països Abando és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abando ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abando. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abando ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abando tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abando que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abanda
 2. Abande
 3. Abanto
 4. Abundo
 5. Abante
 6. Abend
 7. Abonde
 8. Abondi
 9. Abondio
 10. Avanto
 11. Abundio
 12. Avendo
 13. Abandja
 14. Abunda
 15. Abanades
 16. Abente
 17. Abnet
 18. Abundes
 19. Abundez
 20. Abundis
 21. Abundiz
 22. Afanador
 23. Afendi
 24. Avant
 25. Avante
 26. Avants
 27. Avenido
 28. Avonto
 29. Abundia
 30. Apendi
 31. Apondi
 32. Avanti
 33. Abendano
 34. Avento
 35. Avond
 36. Abondano
 37. Abendaño
 38. Abendroth
 39. Abentin
 40. Abinader