Cognom AbendscheinSaber més respecte al cognom Abendschein és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abendschein sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abendschein.

El cognom Abendschein en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abendschein, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abendschein és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abendschein

Veure mapa del cognom Abendschein

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abendschein en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abendschein, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abendschein que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abendschein, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abendschein. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abendschein és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abendschein del món

 1. Estats Units Estats Units (321)
 2. Alemanya Alemanya (304)
 3. Hongria Hongria (9)
 4. Suïssa Suïssa (7)
 5. Escòcia Escòcia (3)
 6. Àustria Àustria (1)
 7. Canadà Canadà (1)
 8. França França (1)
 9. Anglaterra Anglaterra (1)
 10. Països Baixos Països Baixos (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abendschein en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abendschein poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abendschein és un cognom més freqüent, i en quins països Abendschein és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abendschein ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abendschein pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abendschein, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abendschein o algun dels cognoms similars a Abendschein no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abendschein a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abendschein diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abentin
 2. Abande
 3. Abend
 4. Abendaño
 5. Abendibar
 6. Abendivar
 7. Abendroth
 8. Abente
 9. Abonde
 10. Abondi
 11. Abondio
 12. Abundancia
 13. Abundes
 14. Abundez
 15. Abundis
 16. Abundiz
 17. Afendi
 18. Aventin
 19. Abundio
 20. Abundia
 21. Apendi
 22. Apendeki
 23. Abendano
 24. Aben danan
 25. Abanades
 26. Abanda
 27. Abando
 28. Abante
 29. Abinader
 30. Abnet
 31. Abundo
 32. Avenati
 33. Avendaño
 34. Avenet
 35. Avenett
 36. Aventi
 37. Avondet
 38. Abondaño
 39. Aventina
 40. Aventino