Cognom AbantzabalegiSaber més respecte al cognom Abantzabalegi és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abantzabalegi sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abantzabalegi.

El cognom Abantzabalegi en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abantzabalegi, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abantzabalegi és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abantzabalegi

Veure mapa del cognom Abantzabalegi

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abantzabalegi en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abantzabalegi, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abantzabalegi que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abantzabalegi, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abantzabalegi. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abantzabalegi és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abantzabalegi del món

 1. Espanya Espanya (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abantzabalegi en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abantzabalegi poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abantzabalegi és un cognom més freqüent, i en quins països Abantzabalegi és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abantzabalegi ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abantzabalegi. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abantzabalegi ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abantzabalegi tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abantzabalegi que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abantzabalegi o algun dels cognoms similars a Abantzabalegi no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abantzabalegi a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abantzabalegi diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abanades
 2. Abante
 3. Abanda
 4. Abande
 5. Abanto
 6. Abendibar
 7. Abente
 8. Abinader
 9. Apuntate
 10. Avante
 11. Abnader
 12. Abbondanzieri
 13. Abu mahadi
 14. Avanti
 15. Aben danan
 16. Avantaggiato
 17. Abandja
 18. Abenatar
 19. Apintiliesei
 20. Aventyari
 21. Abando
 22. Abendaño
 23. Abendivar
 24. Abendschein
 25. Abentin
 26. Abnet
 27. Abonde
 28. Abondi
 29. Abounader
 30. Abuhamdeh
 31. Abundancia
 32. Abundes
 33. Abundez
 34. Afanador
 35. Afantrous
 36. Afantrouss
 37. Aponte
 38. Apontes
 39. Apunte
 40. Avant