Cognom AbenatarSaber més respecte al cognom Abenatar és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abenatar sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abenatar.

El cognom Abenatar en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abenatar, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abenatar és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abenatar

Veure mapa del cognom Abenatar

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abenatar en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abenatar, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abenatar que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abenatar, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abenatar. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abenatar és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abenatar del món

 1. França França (9)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abenatar en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abenatar poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abenatar és un cognom més freqüent, i en quins països Abenatar és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abenatar ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abenatar fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abenatar.

No tots els cognoms similars al cognom Abenatar tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abenatar que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abenatar o algun dels cognoms similars a Abenatar no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abenatar a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abenatar diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abendibar
 2. Abendivar
 3. Abente
 4. Abentin
 5. Abinader
 6. Avenati
 7. Abnader
 8. Abu matar
 9. Abanades
 10. Abanda
 11. Abante
 12. Abanto
 13. Abend
 14. Abendaño
 15. Abnet
 16. Abounader
 17. Afanador
 18. Avenet
 19. Avenett
 20. Avent
 21. Aventi
 22. Aventin
 23. Abundia
 24. Avinader
 25. Aventis
 26. Abuhamad
 27. Abendano
 28. Avento
 29. Aben danan
 30. Abi nader
 31. Abandja
 32. Abunda
 33. Aventyari
 34. Avenida
 35. Abande
 36. Abando
 37. Abendroth
 38. Abonde
 39. Abondi
 40. Abondio