Cognom AbendanoSaber més respecte al cognom Abendano és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abendano sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abendano.

El cognom Abendano en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abendano, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abendano és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abendano

Veure mapa del cognom Abendano

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abendano en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abendano, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abendano que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abendano, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abendano. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abendano és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abendano del món

 1. Estats Units Estats Units (127)
 2. Ecuador Ecuador (89)
 3. Filipines Filipines (61)
 4. Austràlia Austràlia (7)
 5. Qatar Qatar (6)
 6. Argentina Argentina (5)
 7. Perú Perú (4)
 8. Bolívia Bolívia (1)
 9. Brasil Brasil (1)
 10. Colòmbia Colòmbia (1)
 11. França França (1)
 12. Japó Japó (1)
 13. Mèxic Mèxic (1)
 14. Saudi Saudita Saudi Saudita (1)
 15. Uruguai Uruguai (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abendano en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abendano poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abendano és un cognom més freqüent, i en quins països Abendano és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abendano ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abendano. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abendano ha anat patint mutacions.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abendano pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abendano, com podem comprovar.

 1. Avendano
 2. Abondano
 3. Abendaño
 4. Avondano
 5. Abanda
 6. Abando
 7. Abend
 8. Abentin
 9. Abondio
 10. Abundo
 11. Avendaño
 12. Abondaño
 13. Abundio
 14. Aventino
 15. Aben danan
 16. Avendo
 17. Appendino
 18. Avendañ
 19. Abunda
 20. Abondanza
 21. Abande
 22. Abanto
 23. Abbondanza
 24. Abendibar
 25. Abendivar
 26. Abendroth
 27. Abente
 28. Abonde
 29. Abondi
 30. Abundancia
 31. Abundes
 32. Abundez
 33. Abundis
 34. Abundiz
 35. Afendi
 36. Avenati
 37. Avenido
 38. Aventin
 39. Aventina
 40. Abundia