Cognom AbcSaber més respecte al cognom Abc és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abc sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abc.

El cognom Abc en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abc, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abc és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abc

Veure mapa del cognom Abc

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abc en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abc, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abc que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abc, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abc. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abc és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abc del món

 1. Vietnam Vietnam (5819)
 2. Índia Índia (32)
 3. Indonèsia Indonèsia (27)
 4. Nigèria Nigèria (19)
 5. Taiwan Taiwan (18)
 6. Israel Israel (9)
 7. Canadà Canadà (5)
 8. Finlàndia Finlàndia (4)
 9. Singapur Singapur (4)
 10. Brasil Brasil (3)
 11. Algèria Algèria (2)
 12. Filipines Filipines (2)
 13. República Democràtica del Congo República Democràtica del Congo (1)
 14. Malàisia Malàisia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abc en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abc poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abc és un cognom més freqüent, i en quins països Abc és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom Abc tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abc que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abc o algun dels cognoms similars a Abc no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abc a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abc diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abs
 2. Abac
 3. Abg
 4. Abaco
 5. Abas
 6. Abaz
 7. Abbs
 8. Abeck
 9. Abes
 10. Abici
 11. Abis
 12. Abja
 13. Abjo
 14. Abke
 15. Abos
 16. Abys
 17. Aps
 18. Aubac
 19. Avci
 20. Abaca
 21. Aabac
 22. Abich
 23. Abbic
 24. Abaj
 25. Avcu
 26. Avec
 27. Absi
 28. Abuz
 29. Abog
 30. Abuj
 31. Absy
 32. Apci
 33. Abik
 34. Abacho
 35. Abaga
 36. Abajo
 37. Abasi
 38. Abaso
 39. Abass
 40. Abaza