Cognom AbajSaber més respecte al cognom Abaj és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abaj sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abaj.

El cognom Abaj en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abaj, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abaj és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abaj

Veure mapa del cognom Abaj

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abaj en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abaj, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abaj que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abaj, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abaj. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abaj és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abaj del món

 1. Guatemala Guatemala (3784)
 2. Iraq Iraq (89)
 3. Rússia Rússia (21)
 4. Iemen Iemen (13)
 5. Iran Iran (8)
 6. Índia Índia (4)
 7. Kosovo Kosovo (4)
 8. Nigèria Nigèria (3)
 9. Bielorússia Bielorússia (1)
 10. Belize Belize (1)
 11. Camerun Camerun (1)
 12. Kazakhstan Kazakhstan (1)
 13. Marroc Marroc (1)
 14. Malàisia Malàisia (1)
 15. Pakistan Pakistan (1)
 16. Territori palestí Territori palestí (1)
 17. Qatar Qatar (1)
 18. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abaj en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abaj poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abaj és un cognom més freqüent, i en quins països Abaj és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abaj ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abaj fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abaj.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abaj pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abaj, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abaj o algun dels cognoms similars a Abaj no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abaj a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abaj diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abajo
 2. Abas
 3. Abaz
 4. Abac
 5. Abuj
 6. Abaco
 7. Abaga
 8. Abasi
 9. Abaso
 10. Abass
 11. Abaza
 12. Abazi
 13. Abbas
 14. Abbs
 15. Abeja
 16. Abes
 17. Abis
 18. Abja
 19. Abjo
 20. Abke
 21. Abos
 22. Abuja
 23. Abys
 24. Aubac
 25. Abaca
 26. Abs
 27. Apaz
 28. Aabac
 29. Aabak
 30. Abc
 31. Abaqi
 32. Abase
 33. Abija
 34. Abaka
 35. Abg
 36. Abuak
 37. Absi
 38. Abuz
 39. Avak
 40. Abiak