Cognom AbacaSaber més respecte al cognom Abaca és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abaca sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abaca.

El cognom Abaca en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abaca, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abaca és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abaca

Veure mapa del cognom Abaca

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abaca en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abaca, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abaca que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abaca, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abaca. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abaca és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abaca del món

 1. Argentina Argentina (2951)
 2. Filipines Filipines (1302)
 3. Uganda Uganda (463)
 4. Xile Xile (459)
 5. Estats Units Estats Units (58)
 6. Costa d Costa d'Ivori (50)
 7. Nigèria Nigèria (28)
 8. Taiwan Taiwan (9)
 9. Canadà Canadà (6)
 10. Qatar Qatar (6)
 11. Brasil Brasil (4)
 12. França França (4)
 13. Índia Índia (4)
 14. Espanya Espanya (2)
 15. Anglaterra Anglaterra (2)
 16. Itàlia Itàlia (2)
 17. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (1)
 18. Xina Xina (1)
 19. Costa Rica Costa Rica (1)
 20. Japó Japó (1)
 21. Kuwait Kuwait (1)
 22. Malàisia Malàisia (1)
 23. Perú Perú (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abaca en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abaca poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abaca és un cognom més freqüent, i en quins països Abaca és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abaca fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abaca.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abaca pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abaca, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abaca o algun dels cognoms similars a Abaca no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abaca a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abaca diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abaco
 2. Abaga
 3. Abaza
 4. Apaca
 5. Abasca
 6. Abac
 7. Abaka
 8. Avaca
 9. Abasa
 10. Abacho
 11. Abaiga
 12. Abajo
 13. Abas
 14. Abasi
 15. Abaso
 16. Abass
 17. Abaz
 18. Abazi
 19. Abbaco
 20. Abecia
 21. Abeck
 22. Abeja
 23. Abici
 24. Abja
 25. Aboza
 26. Abucha
 27. Abuja
 28. Apaza
 29. Aubac
 30. Aubach
 31. Apaka
 32. Abiaga
 33. Ayabaca
 34. Abicha
 35. Aabac
 36. Abc
 37. Abich
 38. Abbaci
 39. Abaqi
 40. Abega