Cognom AbbadieSaber més respecte al cognom Abbadie és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abbadie sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abbadie.

El cognom Abbadie en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abbadie, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abbadie és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abbadie

Veure mapa del cognom Abbadie

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abbadie en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abbadie, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abbadie que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abbadie, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abbadie. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abbadie és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abbadie del món

 1. França França (854)
 2. Argentina Argentina (111)
 3. Mèxic Mèxic (79)
 4. Brasil Brasil (57)
 5. Estats Units Estats Units (55)
 6. Uruguai Uruguai (46)
 7. Canadà Canadà (8)
 8. Alemanya Alemanya (5)
 9. Algèria Algèria (5)
 10. Nova Caledònia Nova Caledònia (4)
 11. Bahames Bahames (1)
 12. Anglaterra Anglaterra (1)
 13. Jordània Jordània (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abbadie en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abbadie poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abbadie és un cognom més freqüent, i en quins països Abbadie és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abbadie ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abbadie. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abbadie ha anat patint mutacions.

Discernir si va ser abans el cognom Abbadie o algun dels cognoms similars a Abbadie no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abbadie a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abbadie diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abadie
 2. Abbadi
 3. Abbade
 4. Abade
 5. Abadi
 6. Abadia
 7. Abadio
 8. Abbad
 9. Abbate
 10. Abbati
 11. Abbado
 12. Aabade
 13. Abdie
 14. Aabidi
 15. Abad
 16. Abada
 17. Abady
 18. Abaid
 19. Abate
 20. Abati
 21. Abbatoy
 22. Abbiate
 23. Abbiati
 24. Abboudi
 25. Abdi
 26. Abedi
 27. Abeidi
 28. Abiati
 29. Abide
 30. Abidi
 31. Aboudi
 32. Abtahi
 33. Apatie
 34. Aabedi
 35. Abatte
 36. Aabbada
 37. Abeide
 38. Abyad
 39. Abdii
 40. Aboaid