Cognom AbbatiSaber més respecte al cognom Abbati és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abbati sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abbati.

El cognom Abbati en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abbati, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abbati és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abbati

Veure mapa del cognom Abbati

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abbati en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abbati, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abbati que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abbati, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abbati. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abbati és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abbati del món

 1. Itàlia Itàlia (1610)
 2. Nigèria Nigèria (412)
 3. Índia Índia (151)
 4. Níger Níger (104)
 5. Estats Units Estats Units (78)
 6. França França (72)
 7. Argentina Argentina (40)
 8. Brasil Brasil (36)
 9. Espanya Espanya (9)
 10. Veneçuela Veneçuela (9)
 11. Anglaterra Anglaterra (7)
 12. Bèlgica Bèlgica (3)
 13. Suïssa Suïssa (3)
 14. Iran Iran (3)
 15. Luxemburg Luxemburg (2)
 16. San Marino San Marino (2)
 17. Àustria Àustria (1)
 18. Austràlia Austràlia (1)
 19. Canadà Canadà (1)
 20. Grècia Grècia (1)
 21. Islàndia Islàndia (1)
 22. Sèrbia Sèrbia (1)
 23. Rússia Rússia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abbati en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abbati poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abbati és un cognom més freqüent, i en quins països Abbati és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abbati ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abbati. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abbati ha anat patint mutacions.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abbati pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abbati, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abbati o algun dels cognoms similars a Abbati no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abbati a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abbati diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abati
 2. Abbadi
 3. Abbate
 4. Abbiati
 5. Abiati
 6. Abbat
 7. Abbatt
 8. Abadi
 9. Abat
 10. Abata
 11. Abate
 12. Abato
 13. Abbad
 14. Abbadie
 15. Abbatoy
 16. Abbett
 17. Abbiate
 18. Abbitt
 19. Abbot
 20. Abbott
 21. Abeti
 22. Abtahi
 23. Ahbiti
 24. Avati
 25. Abbado
 26. Abouti
 27. Abbade
 28. Apati
 29. Abutti
 30. Abbet
 31. Aabidi
 32. Abad
 33. Abada
 34. Abade
 35. Abadia
 36. Abadie
 37. Abadio
 38. Abady
 39. Abaid
 40. Abaito