Cognom AbdaouiSaber més respecte al cognom Abdaoui és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdaoui sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdaoui.

El cognom Abdaoui en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdaoui, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdaoui és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdaoui

Veure mapa del cognom Abdaoui

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdaoui en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdaoui, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdaoui que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdaoui, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdaoui. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdaoui és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdaoui del món

 1. Algèria Algèria (5444)
 2. Marroc Marroc (1022)
 3. Tunísia Tunísia (840)
 4. França França (416)
 5. Espanya Espanya (26)
 6. Canadà Canadà (7)
 7. Qatar Qatar (4)
 8. Estats Units Estats Units (4)
 9. Anglaterra Anglaterra (3)
 10. Itàlia Itàlia (3)
 11. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (1)
 12. Alemanya Alemanya (1)
 13. Líbia Líbia (1)
 14. Malàisia Malàisia (1)
 15. Països Baixos Països Baixos (1)
 16. Rússia Rússia (1)
 17. Saudi Saudita Saudi Saudita (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdaoui en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdaoui poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdaoui és un cognom més freqüent, i en quins països Abdaoui és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdaoui ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdaoui pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdaoui, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdaoui o algun dels cognoms similars a Abdaoui no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdaoui a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdaoui diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdou
 2. Abdouh
 3. Abaoud
 4. Abadi
 5. Abati
 6. Abbadi
 7. Abbati
 8. Abboud
 9. Abboudi
 10. Abdi
 11. Abdo
 12. Abdoo
 13. Abdow
 14. Abdu
 15. Abiati
 16. Aboud
 17. Aboudi
 18. Abtahi
 19. Abda
 20. About
 21. Abaut
 22. Abdawa
 23. Abdii
 24. Abeddou
 25. Abdiu
 26. Abouti
 27. Aaboud
 28. Abad
 29. Abada
 30. Abade
 31. Abadia
 32. Abadie
 33. Abadio
 34. Abady
 35. Abaid
 36. Abaida
 37. Abaito
 38. Abaitua
 39. Abat
 40. Abata