Cognom AbatoSaber més respecte al cognom Abato és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abato sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abato.

El cognom Abato en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abato, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abato és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abato

Veure mapa del cognom Abato

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abato en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abato, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abato que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abato, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abato. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abato és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abato del món

 1. Filipines Filipines (836)
 2. Estats Units Estats Units (386)
 3. Mèxic Mèxic (139)
 4. Espanya Espanya (82)
 5. Argentina Argentina (59)
 6. Camerun Camerun (38)
 7. Níger Níger (24)
 8. Nigèria Nigèria (24)
 9. Canadà Canadà (13)
 10. Benín Benín (10)
 11. Papua Nova Guinea Papua Nova Guinea (10)
 12. Costa d Costa d'Ivori (3)
 13. Brasil Brasil (2)
 14. Malàisia Malàisia (2)
 15. Perú Perú (2)
 16. Bulgària Bulgària (1)
 17. República Democràtica del Congo República Democràtica del Congo (1)
 18. Suïssa Suïssa (1)
 19. Etiòpia Etiòpia (1)
 20. Anglaterra Anglaterra (1)
 21. Ghana Ghana (1)
 22. Israel Israel (1)
 23. Iran Iran (1)
 24. Itàlia Itàlia (1)
 25. Singapur Singapur (1)
 26. Uganda Uganda (1)
 27. Iemen Iemen (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abato en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abato poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abato és un cognom més freqüent, i en quins països Abato és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abato ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abato fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abato.

No tots els cognoms similars al cognom Abato tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abato que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abato o algun dels cognoms similars a Abato no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abato a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abato diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abaito
 2. Abat
 3. Abata
 4. Abate
 5. Abati
 6. Abito
 7. Abad
 8. Abada
 9. Abade
 10. Abadi
 11. Abadio
 12. Abady
 13. Abaid
 14. Abbate
 15. Abbati
 16. Abbatoy
 17. Abdo
 18. Abdoo
 19. Abet
 20. Abete
 21. Abeti
 22. Abiati
 23. Abot
 24. Abott
 25. Abt
 26. Abut
 27. Abuta
 28. Apat
 29. Apata
 30. Apate
 31. Avati
 32. Avito
 33. Afauto
 34. Abbado
 35. Abaut
 36. Abatte
 37. Abtoy
 38. Afeto
 39. Abbat
 40. Abait