Cognom AbaadSaber més respecte al cognom Abaad és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abaad sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abaad.

El cognom Abaad en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abaad, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abaad és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abaad

Veure mapa del cognom Abaad

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abaad en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abaad, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abaad que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abaad, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abaad. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abaad és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abaad del món

 1. Saudi Saudita Saudi Saudita (358)
 2. Pakistan Pakistan (34)
 3. Egipte Egipte (9)
 4. Índia Índia (4)
 5. Mèxic Mèxic (4)
 6. Taiwan Taiwan (3)
 7. Mauritània Mauritània (2)
 8. Perú Perú (2)
 9. Afganistan Afganistan (1)
 10. Austràlia Austràlia (1)
 11. Canadà Canadà (1)
 12. França França (1)
 13. Anglaterra Anglaterra (1)
 14. Jordània Jordània (1)
 15. Kenya Kenya (1)
 16. Marroc Marroc (1)
 17. Qatar Qatar (1)
 18. Somàlia Somàlia (1)
 19. Estats Units Estats Units (1)
 20. Veneçuela Veneçuela (1)
 21. Iemen Iemen (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abaad en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abaad poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abaad és un cognom més freqüent, i en quins països Abaad és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abaad. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abaad ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abaad fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abaad.

Discernir si va ser abans el cognom Abaad o algun dels cognoms similars a Abaad no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abaad a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abaad diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abad
 2. Abaid
 3. Abbad
 4. Abyad
 5. Abiaad
 6. Abada
 7. Abade
 8. Abadi
 9. Abady
 10. Abaida
 11. Abat
 12. Abata
 13. Abate
 14. Abati
 15. Abato
 16. Abbadi
 17. Abd
 18. Abed
 19. Abeid
 20. Abid
 21. Abood
 22. Aboud
 23. Abud
 24. Aubaud
 25. Avad
 26. Abda
 27. Abuawad
 28. Abbado
 29. Abaut
 30. Abuauad
 31. Apaid
 32. Abhid
 33. Abayat
 34. Abeed
 35. Aboaid
 36. Abi aad
 37. Abbud
 38. Abudd
 39. Abaoud
 40. Abiayad