Cognom AbbatSaber més respecte al cognom Abbat és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abbat sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abbat.

El cognom Abbat en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abbat, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abbat és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abbat

Veure mapa del cognom Abbat

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abbat en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abbat, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abbat que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abbat, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abbat. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abbat és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abbat del món

 1. Iran Iran (108)
 2. França França (45)
 3. Índia Índia (17)
 4. Filipines Filipines (17)
 5. Rússia Rússia (16)
 6. Mèxic Mèxic (12)
 7. Canadà Canadà (11)
 8. Níger Níger (8)
 9. Nigèria Nigèria (6)
 10. República Dominicana República Dominicana (4)
 11. Marroc Marroc (4)
 12. Estats Units Estats Units (4)
 13. Mauritània Mauritània (3)
 14. Brasil Brasil (2)
 15. Pakistan Pakistan (2)
 16. Bielorússia Bielorússia (1)
 17. Suïssa Suïssa (1)
 18. Colòmbia Colòmbia (1)
 19. Espanya Espanya (1)
 20. Geòrgia Geòrgia (1)
 21. Malàisia Malàisia (1)
 22. Tailàndia Tailàndia (1)
 23. Ucraïna Ucraïna (1)
 24. Veneçuela Veneçuela (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abbat en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abbat poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abbat és un cognom més freqüent, i en quins països Abbat és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abbat ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abbat pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abbat, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abbat o algun dels cognoms similars a Abbat no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abbat a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abbat diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abat
 2. Abbad
 3. Abbate
 4. Abbati
 5. Abbot
 6. Abbatt
 7. Abbet
 8. Abad
 9. Abata
 10. Abate
 11. Abati
 12. Abato
 13. Abbadi
 14. Abbatoy
 15. Abbett
 16. Abbiate
 17. Abbiati
 18. Abbitt
 19. Abbott
 20. Abet
 21. Abiati
 22. Abot
 23. Abott
 24. Abouat
 25. Abt
 26. Abut
 27. Apat
 28. Aubut
 29. Abda
 30. About
 31. Abbado
 32. Abaut
 33. Abyad
 34. Abayat
 35. Aubiat
 36. Ahfat
 37. Aboot
 38. Abbud
 39. Abeit
 40. Abait