Cognom AbbadoSaber més respecte al cognom Abbado és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abbado sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abbado.

El cognom Abbado en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abbado, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abbado és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abbado

Veure mapa del cognom Abbado

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abbado en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abbado, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abbado que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abbado, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abbado. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abbado és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abbado del món

 1. Itàlia Itàlia (26)
 2. Brasil Brasil (11)
 3. Canadà Canadà (6)
 4. Estats Units Estats Units (6)
 5. Àustria Àustria (1)
 6. República Txeca República Txeca (1)
 7. França França (1)
 8. Anglaterra Anglaterra (1)
 9. Níger Níger (1)
 10. Rússia Rússia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abbado en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abbado poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abbado és un cognom més freqüent, i en quins països Abbado és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abbado ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

Discernir si va ser abans el cognom Abbado o algun dels cognoms similars a Abbado no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abbado a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abbado diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abbad
 2. Abbadi
 3. Abbade
 4. Abad
 5. Abada
 6. Abade
 7. Abadi
 8. Abadio
 9. Abady
 10. Abato
 11. Abbadie
 12. Abbate
 13. Abbati
 14. Abbatoy
 15. Abdo
 16. Aabbada
 17. Abyad
 18. Aabade
 19. Abbud
 20. Abbedou
 21. Abbat
 22. Abaad
 23. Abbatt
 24. Aabid
 25. Aabida
 26. Aabidi
 27. Abadia
 28. Abadie
 29. Abaid
 30. Abaida
 31. Abaito
 32. Abat
 33. Abata
 34. Abate
 35. Abati
 36. Abbett
 37. Abbiate
 38. Abbiati
 39. Abbitt
 40. Abbot