Cognom AbatteSaber més respecte al cognom Abatte és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abatte sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abatte.

El cognom Abatte en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abatte, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abatte és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abatte

Veure mapa del cognom Abatte

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abatte en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abatte, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abatte que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abatte, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abatte. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abatte és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abatte del món

 1. Argentina Argentina (533)
 2. Xile Xile (207)
 3. Ecuador Ecuador (160)
 4. Costa d Costa d'Ivori (90)
 5. Estats Units Estats Units (79)
 6. Brasil Brasil (60)
 7. República Dominicana República Dominicana (46)
 8. Camerun Camerun (22)
 9. Uruguai Uruguai (20)
 10. França França (10)
 11. Paraguai Paraguai (7)
 12. Perú Perú (5)
 13. Suècia Suècia (4)
 14. Colòmbia Colòmbia (2)
 15. Espanya Espanya (2)
 16. Bèlgica Bèlgica (1)
 17. Djibouti Djibouti (1)
 18. Veneçuela Veneçuela (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abatte en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abatte poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abatte és un cognom més freqüent, i en quins països Abatte és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abatte ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abatte. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abatte ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abatte tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abatte que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abatte o algun dels cognoms similars a Abatte no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abatte a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abatte diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abate
 2. Abade
 3. Abadie
 4. Abaito
 5. Abat
 6. Abata
 7. Abati
 8. Abato
 9. Abbate
 10. Abete
 11. Abott
 12. Apate
 13. Apatie
 14. Abaut
 15. Abait
 16. Aboyte
 17. Abutti
 18. Abutt
 19. Abbatt
 20. Abad
 21. Abada
 22. Abadi
 23. Abadia
 24. Abadio
 25. Abady
 26. Abaid
 27. Abaida
 28. Abaitua
 29. Abattouy
 30. Abbadie
 31. Abbati
 32. Abbatoy
 33. Abbett
 34. Abbiate
 35. Abbitt
 36. Abbot
 37. Abbott
 38. Abeeta
 39. Abeita
 40. Abet