Cognom AbbaaliSaber més respecte al cognom Abbaali és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abbaali sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abbaali.

El cognom Abbaali en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abbaali, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abbaali és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abbaali

Veure mapa del cognom Abbaali

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abbaali en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abbaali, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abbaali que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abbaali, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abbaali. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abbaali és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abbaali del món

 1. Nigèria Nigèria (21)
 2. Estats Units Estats Units (17)
 3. Índia Índia (2)
 4. Iran Iran (1)
 5. Itàlia Itàlia (1)
 6. Marroc Marroc (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abbaali en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abbaali poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abbaali és un cognom més freqüent, i en quins països Abbaali és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abbaali ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abbaali. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abbaali ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abbaali fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abbaali.

No tots els cognoms similars al cognom Abbaali tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abbaali que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Aballi
 2. Abouali
 3. Abuali
 4. Abali
 5. Abu ali
 6. Abal
 7. Abala
 8. Abalia
 9. Aballe
 10. Aballo
 11. Abalo
 12. Abbuhl
 13. Abeal
 14. Abelli
 15. Abfall
 16. Abial
 17. Aboal
 18. Aboli
 19. Abolli
 20. Abou-ali
 21. Abuli
 22. Aebli
 23. Avalli
 24. Abulai
 25. Abou ali
 26. Abiala
 27. Abeli
 28. Aballai
 29. Abaela
 30. Abaleo
 31. Aballay
 32. Abeel
 33. Abeele
 34. Abeilla
 35. Abeille
 36. Abel
 37. Abela
 38. Abele
 39. Abell
 40. Abella