Cognom AbelliSaber més respecte al cognom Abelli és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abelli sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abelli.

El cognom Abelli en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abelli, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abelli és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abelli

Veure mapa del cognom Abelli

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abelli en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abelli, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abelli que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abelli, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abelli. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abelli és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abelli del món

 1. Itàlia Itàlia (645)
 2. França França (631)
 3. Estats Units Estats Units (123)
 4. Argentina Argentina (122)
 5. Espanya Espanya (48)
 6. Suècia Suècia (29)
 7. Xile Xile (27)
 8. Brasil Brasil (25)
 9. Veneçuela Veneçuela (14)
 10. Uruguai Uruguai (8)
 11. Algèria Algèria (4)
 12. Anglaterra Anglaterra (3)
 13. Alemanya Alemanya (2)
 14. Filipines Filipines (2)
 15. Tanzània Tanzània (2)
 16. Benín Benín (1)
 17. Canadà Canadà (1)
 18. Dinamarca Dinamarca (1)
 19. Mauritània Mauritània (1)
 20. Nigèria Nigèria (1)
 21. Perú Perú (1)
 22. Taiwan Taiwan (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abelli en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abelli poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abelli és un cognom més freqüent, i en quins països Abelli és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abelli fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abelli.

No tots els cognoms similars al cognom Abelli tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abelli que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abelli pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abelli, com podem comprovar.

 1. Aballi
 2. Abell
 3. Abella
 4. Abello
 5. Abelly
 6. Abolli
 7. Avelli
 8. Abeli
 9. Aballe
 10. Aballo
 11. Abeal
 12. Abeel
 13. Abeele
 14. Abeilla
 15. Abeille
 16. Abel
 17. Abela
 18. Abele
 19. Abelho
 20. Abelo
 21. Abelow
 22. Abely
 23. Abilla
 24. Aboli
 25. Abollo
 26. Abuali
 27. Abuli
 28. Aebli
 29. Aepli
 30. Apell
 31. Avalli
 32. Avella
 33. Avello
 34. Abelia
 35. Abelio
 36. Abulai
 37. Abulla
 38. Abali
 39. Abelha
 40. Aballai