Cognom AbeeleSaber més respecte al cognom Abeele és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abeele sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abeele.

El cognom Abeele en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abeele, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abeele és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abeele

Veure mapa del cognom Abeele

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abeele en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abeele, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abeele que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abeele, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abeele. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abeele és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abeele del món

 1. Bèlgica Bèlgica (71)
 2. França França (67)
 3. Canadà Canadà (23)
 4. Estats Units Estats Units (10)
 5. Països Baixos Països Baixos (6)
 6. Camerun Camerun (3)
 7. Japó Japó (1)
 8. Nigèria Nigèria (1)
 9. Romania Romania (1)
 10. Senegal Senegal (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abeele en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abeele poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abeele és un cognom més freqüent, i en quins països Abeele és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom Abeele tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abeele que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abeele pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abeele, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abeele o algun dels cognoms similars a Abeele no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abeele a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abeele diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abeel
 2. Abele
 3. Apeele
 4. Aballe
 5. Abeal
 6. Abeilhe
 7. Abeille
 8. Abel
 9. Abela
 10. Abell
 11. Abella
 12. Abelli
 13. Abello
 14. Abelly
 15. Abelo
 16. Abely
 17. Able
 18. Abuel
 19. Abuelo
 20. Apele
 21. Aubele
 22. Abiel
 23. Abile
 24. Abeli
 25. Abaela
 26. Abuela
 27. Abal
 28. Abala
 29. Abaleo
 30. Aballi
 31. Aballo
 32. Abalo
 33. Abeilla
 34. Abelho
 35. Abelow
 36. Abfall
 37. Abial
 38. Abil
 39. Abila
 40. Abilla