Cognom AbdeySaber més respecte al cognom Abdey és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdey sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdey.

El cognom Abdey en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdey, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdey és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdey

Veure mapa del cognom Abdey

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdey en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdey, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdey que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdey, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdey. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdey és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdey del món

 1. Anglaterra Anglaterra (41)
 2. Canadà Canadà (11)
 3. Estats Units Estats Units (10)
 4. Kazakhstan Kazakhstan (6)
 5. Etiòpia Etiòpia (4)
 6. Níger Níger (3)
 7. Nicaragua Nicaragua (2)
 8. Sud-àfrica Sud-àfrica (2)
 9. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (1)
 10. Escòcia Escòcia (1)
 11. Indonèsia Indonèsia (1)
 12. Rússia Rússia (1)
 13. Suècia Suècia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdey en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdey poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdey és un cognom més freqüent, i en quins països Abdey és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdey fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdey.

No tots els cognoms similars al cognom Abdey tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdey que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abdy
 2. Abde
 3. Abdee
 4. Abdeh
 5. Abade
 6. Abady
 7. Abd
 8. Abdi
 9. Abdo
 10. Abdoo
 11. Abdou
 12. Abdow
 13. Abdu
 14. Abed
 15. Abet
 16. Abide
 17. Abda
 18. Abtoy
 19. Abeed
 20. Abdii
 21. Abudeye
 22. Avdei
 23. Abdiu
 24. Abied
 25. Abudei
 26. Abbet
 27. Abdie
 28. Abad
 29. Abada
 30. Abadi
 31. Abadia
 32. Abadie
 33. Abadio
 34. Abaid
 35. Abat
 36. Abata
 37. Abate
 38. Abati
 39. Abato
 40. Abbad