Cognom AbdiuSaber més respecte al cognom Abdiu és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdiu sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdiu.

El cognom Abdiu en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdiu, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdiu és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdiu

Veure mapa del cognom Abdiu

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdiu en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdiu, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdiu que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdiu, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdiu. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdiu és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdiu del món

 1. Macedònia Macedònia (325)
 2. Albània Albània (179)
 3. Kosovo Kosovo (53)
 4. Suïssa Suïssa (41)
 5. Níger Níger (24)
 6. Sèrbia Sèrbia (24)
 7. Estats Units Estats Units (20)
 8. Suècia Suècia (14)
 9. Nigèria Nigèria (8)
 10. Eslovàquia Eslovàquia (7)
 11. Anglaterra Anglaterra (5)
 12. Àustria Àustria (4)
 13. Etiòpia Etiòpia (4)
 14. Itàlia Itàlia (4)
 15. Bèlgica Bèlgica (3)
 16. Luxemburg Luxemburg (2)
 17. Bòsnia i Hercegovina Bòsnia i Hercegovina (1)
 18. República Txeca República Txeca (1)
 19. França França (1)
 20. Grècia Grècia (1)
 21. Kenya Kenya (1)
 22. Rússia Rússia (1)
 23. Somàlia Somàlia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdiu en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdiu poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdiu és un cognom més freqüent, i en quins països Abdiu és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdiu. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdiu ha anat patint mutacions.

Discernir si va ser abans el cognom Abdiu o algun dels cognoms similars a Abdiu no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdiu a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdiu diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdi
 2. Abdou
 3. Abdu
 4. Avdiu
 5. Abdii
 6. Abdie
 7. Abadi
 8. Abadia
 9. Abadie
 10. Abadio
 11. Abaid
 12. Abd
 13. Abdo
 14. Abdoo
 15. Abdouh
 16. Abdow
 17. Abdy
 18. Abedi
 19. Abeid
 20. Abid
 21. Abidi
 22. Abda
 23. Avdi
 24. Abdey
 25. Abhid
 26. Abde
 27. Abudi
 28. Abeit
 29. Abuid
 30. Abait
 31. Abit
 32. Abdee
 33. Abdeh
 34. Aabid
 35. Aabidi
 36. Abad
 37. Abada
 38. Abade
 39. Abady
 40. Abaida