Cognom AbdiiSaber més respecte al cognom Abdii és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdii sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdii.

El cognom Abdii en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdii, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdii és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdii

Veure mapa del cognom Abdii

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdii en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdii, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdii que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdii, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdii. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdii és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdii del món

 1. Macedònia Macedònia (520)
 2. Somàlia Somàlia (392)
 3. Suïssa Suïssa (10)
 4. Pakistan Pakistan (9)
 5. Dinamarca Dinamarca (7)
 6. Noruega Noruega (6)
 7. Egipte Egipte (4)
 8. Etiòpia Etiòpia (4)
 9. Kenya Kenya (3)
 10. Kosovo Kosovo (2)
 11. Armènia Armènia (1)
 12. Austràlia Austràlia (1)
 13. Bulgària Bulgària (1)
 14. Canadà Canadà (1)
 15. Alemanya Alemanya (1)
 16. Anglaterra Anglaterra (1)
 17. Croàcia Croàcia (1)
 18. Indonèsia Indonèsia (1)
 19. Índia Índia (1)
 20. Islàndia Islàndia (1)
 21. Marroc Marroc (1)
 22. Mauritània Mauritània (1)
 23. Rússia Rússia (1)
 24. Singapur Singapur (1)
 25. Estats Units Estats Units (1)
 26. Veneçuela Veneçuela (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdii en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdii poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdii és un cognom més freqüent, i en quins països Abdii és un cognom insòlit o inexistent.

Discernir si va ser abans el cognom Abdii o algun dels cognoms similars a Abdii no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdii a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdii diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdi
 2. Abdiu
 3. Abdie
 4. Abadi
 5. Abadia
 6. Abadie
 7. Abadio
 8. Abaid
 9. Abati
 10. Abd
 11. Abdo
 12. Abdoo
 13. Abdou
 14. Abdow
 15. Abdu
 16. Abdy
 17. Abedi
 18. Abeid
 19. Abeidi
 20. Abeti
 21. Abid
 22. Abidi
 23. Avdiu
 24. Abda
 25. Avdi
 26. Abdey
 27. Abhid
 28. Abde
 29. Avdei
 30. Abudi
 31. Abeit
 32. Abuid
 33. Abait
 34. Abit
 35. Abudei
 36. Abdee
 37. Abdeh
 38. Aabid
 39. Aabidi
 40. Abad