Cognom AbdehSaber més respecte al cognom Abdeh és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdeh sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdeh.

El cognom Abdeh en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdeh, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdeh és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdeh

Veure mapa del cognom Abdeh

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdeh en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdeh, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdeh que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdeh, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdeh. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdeh és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdeh del món

 1. Iran Iran (318)
 2. Estats Units Estats Units (11)
 3. Anglaterra Anglaterra (9)
 4. Síria Síria (7)
 5. Suècia Suècia (6)
 6. Canadà Canadà (5)
 7. Brasil Brasil (4)
 8. Noruega Noruega (4)
 9. Romania Romania (4)
 10. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (2)
 11. Alemanya Alemanya (2)
 12. Israel Israel (2)
 13. Camerun Camerun (1)
 14. Espanya Espanya (1)
 15. Kuwait Kuwait (1)
 16. Marroc Marroc (1)
 17. Mauritània Mauritània (1)
 18. Malàisia Malàisia (1)
 19. Nigèria Nigèria (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdeh en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdeh poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdeh és un cognom més freqüent, i en quins països Abdeh és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom Abdeh tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdeh que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abdey
 2. Abde
 3. Abdee
 4. Abade
 5. Abd
 6. Abdi
 7. Abdo
 8. Abdoo
 9. Abdou
 10. Abdouh
 11. Abdow
 12. Abdu
 13. Abdy
 14. Abed
 15. Abet
 16. Abide
 17. Abda
 18. Abeed
 19. Abdii
 20. Abu deh
 21. Avdei
 22. Abdiu
 23. Abied
 24. Abudei
 25. Abbet
 26. Abdie
 27. Abad
 28. Abada
 29. Abadi
 30. Abadia
 31. Abadie
 32. Abadio
 33. Abady
 34. Abaid
 35. Abat
 36. Abata
 37. Abate
 38. Abati
 39. Abato
 40. Abbad